Ψυχολογική Υποστήριξη

Τηλ.:211.221.67.47

w w w . p s i x i . g r

Νένα Γεωργιάδου

Ψυχολόγος - Συγγραφέας

ΑΡΧΙΚΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ SKYPE ΑΡΘΡΑ

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΦΟΡΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙΗ αυτοεκτίμηση του εαυτού μας ξεκινάει εκ των έσω. Όχι μόνο τα πολύ έσω, αλλά από αυτά που κρύβονται κάτω από τα ρούχα μας. Ο λόγος, φυσικά, για τα εσώρουχά μας.

Μιλάμε γι αυτά που δεν έχουμε σκοπό να τα δει. Μιλάμε για τις μέρες που δεν πρόκειται ποτέ κανείς να δει τι φοράμε από κάτω.

Εκεί κρύβεται το πόσο αγαπάμε τον εαυτό μας. Είναι καθαρά; Είναι καλής ποιότητας και άριστης κατάστασης; Δεν είναι υποχρεωτικό να είναι δαντελωτά και μεταξωτά. Σημασία έχει να μην είναι βρώμικα, τρύπια, ξεβαμμένα ή ξεχειλωμένα.

Οι άνθρωποι που αγαπούν τον εαυτό τους, προσέχουν τι εσώρουχα φοράνε, χωρίς να περιμένουν μόνο τις ιδιαίτερες περιστάσεις. Εκεί φαίνεται πόσο εκτιμούν τον εαυτό τους και πόσο τον προσέχουν.

Είναι τα μόνο κομμάτια ένδυσης που δεν θα πρέπει κάποιος να κάνει έκπτωση.

Αγαπήστε τον εαυτό σας και φροντίστε τον προσέχοντάς τον περισσότερο, όταν είσαστε μόνο εσείς μαζί του και κανείς άλλος.

Όπως λέει και μια κινέζικη παροιμία «Ακόμα και όταν είσαι μόνος σου, να συμπεριφέρεσαι σαν να έχεις απέναντι σου έναν βασιλιά».

 

Νένα Γεωργιάδου
Ψυχολόγος - συγγραφέας


Ψυχολογική υποστήριξη. Γραφείο ψυχολόγου σε Αιγάλεω και σε Χαλάνδρι. Για ραντεβού με ψυχολόγο καλέστε στο 211.221.67.47 (τηλεφωνικό κέντρο και για τα 2 γραφεία)

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή και μετάδοση έστω και μίας σελίδας του παρόντος site, κατά παράφραση ή διασκευή με οποιονδήποτε τρόπο (Ν 2121/93 άρθρ. 51). Η απαγόρευση αυτή ισχύει και για τις δημόσιες υπηρεσίες, βιβλιοθήκες, οργανισμούς, sites κ.λπ. (άρθ. 18). Οι παραβάτες διώκονται (άρθ. 13) και τους επιβάλλονται κατάσχεση, αστικές και ποινικές κυρώσεις σύμφωνα με το νόμο (άρθ. 64-66). Copyright 2003-2019 Νένα Γεωργιάδου ψυχολόγος, Χρήστος Νικολαΐδης webmaster. Ψυχολογική Υποστήριξη www.psixi.gr