Ψυχολογική Υποστήριξη

Τηλ.:211.221.67.47

w w w . p s i x i . g r

Νένα Γεωργιάδου

Ψυχολόγος - Συγγραφέας

ΑΡΧΙΚΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ SKYPE ΑΡΘΡΑ

ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ …ΙΣΙΩΣΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥΌταν τα πράγματα πάνε στραβά και όλα φαίνονται βουνό και δύσκολα χρειαζόμαστε κάτι για να αντέξουμε και να σταθούμε στα πόδια μας. Εκείνες τις ώρες μπορούμε να σκεφτούμε πως:

  1. Το παρόν σου είναι μια κατάσταση αυτή τη δεδομένη στιγμή. Δεν είναι όλη σου η ζωή.
  2. Όταν χτυπάς μια πόρτα και δεν ανοίγει, είσαι σε λάθος πόρτα.
  3. Το μαργαριτάρι είναι φτιαγμένο από τα δάκρυα του στρειδιού. Ο θησαυρός της ύπαρξης μας μπορεί να φτιαχτεί από μια τραυματισμένη ζωή γεμάτη δάκρυα.
  4. Το χαμόγελο σου πηγάζει μέσα από τη χαρά σου, αλλά κάποιες φορές η χαρά σου μπορεί να πηγάζει μέσα από το χαμόγελο σου.
  5. Μη σκέφτεσαι όσα έχασες, αλλά όσα έχεις.
  6. Αν οι άλλοι προσπαθούν να σε ρίξουν, αυτό σημαίνει πως είσαι όρθιος.
  7. Κάθε μέρα δεν είναι καλή, αλλά υπάρχει πάντα κάτι καλό μέσα σε κάθε μέρα.
  8. Σταμάτα να ρωτάς και ξεκίνα να αισθάνεσαι. Όλες οι απαντήσεις στα ερωτήματα σου θα έρθουν όταν έρθει η ώρα τους.
  9. Να θυμάσαι πως είσαι ο λόγος που κάποιοι άνθρωποι χαμογελούν και ελπίζουν.
  10. Ότι και να συμβαίνει περνάει. Και το καλό περνάει και το κακό περνάει. Όσο περιμένεις να περάσει απόλαυσε τις μικρές χαρές της ζωής.

 

 

Νένα Γεωργιάδου

Ψυχολόγος - συγγραφέας


Ψυχολογική υποστήριξη. Γραφείο ψυχολόγου σε Αιγάλεω και σε Χαλάνδρι. Για ραντεβού με ψυχολόγο καλέστε στο 211.221.67.47 (τηλεφωνικό κέντρο και για τα 2 γραφεία)

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή και μετάδοση έστω και μίας σελίδας του παρόντος site, κατά παράφραση ή διασκευή με οποιονδήποτε τρόπο (Ν 2121/93 άρθρ. 51). Η απαγόρευση αυτή ισχύει και για τις δημόσιες υπηρεσίες, βιβλιοθήκες, οργανισμούς, sites κ.λπ. (άρθ. 18). Οι παραβάτες διώκονται (άρθ. 13) και τους επιβάλλονται κατάσχεση, αστικές και ποινικές κυρώσεις σύμφωνα με το νόμο (άρθ. 64-66). Copyright 2003-2019 Νένα Γεωργιάδου ψυχολόγος, Χρήστος Νικολαΐδης webmaster. Ψυχολογική Υποστήριξη www.psixi.gr