Ψυχολογική Υποστήριξη. Ψυχολόγος. Γραφείο Ψυχολόγου Χαλάνδρι Αιγάλεω Χαϊδάρι Ψυχικό Μαρούσι Χολαργός Κορυδαλλός Αγία Παρασκευή Γλυκά Νερά Βριλήσια Ασπρόπυργος

Επικοινωνία - Ραντεβού

Απαντήσεις - Απορίες

Συνεδρίες SKYPE

Τα βιβλία μας

Χρήσιμα Άρθρα

 

ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ


Oλοι οι άνθρωποι έχουμε προβλήματα. Θα ήταν μεγάλος ψεύτης όποιος θα έλεγε ότι δεν έχει κανένα.
Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανεχόμαστε τα πάντα.

Oταν τα προβλήματα μας φαίνονται υπερβολικά πολλά ή και μεγάλα για να τα πολεμήσουμε μόνοι μας, τότε πρέπει να αναζητήσουμε τη βοήθεια ενός ειδικού, ενός ψυχολόγου.

ΚΑΝΟΝΑΣ: όταν τα όποια προβλήματα μας δημιουργούν ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, τότε πρέπει να αναζητήσουμε ΑΜΕΣΩΣ βοήθεια από έναν ή μία ψυχολόγο.

Τα προβλήματα που σε εμάς φαντάζουνε βουνό, για τον ειδικό είναι εύκολο να μας βοηθήσει να τα λύσουμε.

Μην ντρέπεσται. Δεν υπάρχουν "γελοίοι φόβοι" και "αστεία προβλήματα". Από τη στιγμή που σας δημιουργεί πρόβλημα στην καθημερινότητά σας, είναι σοβαρό. Χρειάζεστε βοήθεια.

Επικοινωνήστε αμέσως με το 211.221.67.47 για να κλείσετε ραντεβού με επαγγελματία ψυχολόγο σήμερα κιόλας.

Απαλλαγείτε από τα προβλήματα που σας βασανίζουν το συντομότερο δυνατόν.

Η σύγχρονη ψυχολογία δεν είναι σας αυτά που βλέπουμε στις ταινίες του Γούντυ Άλλεν, 40 χρόνια θεραπεία για να λυθεί το πρόβλημα. Η σύγχρονη ψυχολογία σκοπεύει στην ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.


Επικοινωνία - Ραντεβού

Απαντήσεις - Απορίες

SKYPE Συνεδρίες

Τα βιβλία μας

Χρήσιμα Άρθρα

Ψυχολογική υποστήριξη. Γραφείο ψυχολόγου σε Αιγάλεω και σε Χαλάνδρι. Για ραντεβού με ψυχολόγο καλέστε στο 211.221.67.47 (τηλεφωνικό κέντρο και για τα 2 γραφεία)

Fur deutschsprachige Psychologen in Athen, Griechenland, klicken Sie hier!

Ψυχολόγος Κύπρος, συνεδρίες μέσω SKYPE
Ψυχολόγος Γερμανία, συνεδρίες μέσω SKYPE
Ψυχολόγος USA, συνεδρίες μέσω SKYPE
Ψυχολόγος Αυστραλία, συνεδρίες μέσω SKYPE

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή και μετάδοση έστω και μίας σελίδας του παρόντος site, κατά παράφραση ή διασκευή με οποιονδήποτε τρόπο (Ν 2121/93 άρθρ. 51). Η απαγόρευση αυτή ισχύει και για τις δημόσιες υπηρεσίες, βιβλιοθήκες, οργανισμούς, sites κ.λπ. (άρθ. 18). Οι παραβάτες διώκονται (άρθ. 13) και τους επιβάλλονται κατάσχεση, αστικές και ποινικές κυρώσεις σύμφωνα με το νόμο (άρθ. 64-66). Copyright 2003-2018 Νένα Γεωργιάδου ψυχολόγος, Χρήστος Νικολαΐδης webmaster. Ψυχολογική Υποστήριξη www.psixi.gr 

http://seminaria.weebly.com

ΕΚΔΟΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ SITE ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ MOBILE VERSION HANDY VERSION