Ψυχολογική Υποστήριξη

Τηλ.:211.221.67.47

w w w . p s i x i . g r

Νένα Γεωργιάδου

Ψυχολόγος - Συγγραφέας

ΑΡΧΙΚΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ SKYPE ΑΡΘΡΑ

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής για την κράτηση θέσεων σε όλες τις ομιλίες. Διάρκεια κάθε ομιλίας 45 - 60 λεπτά, μαζί με τον χρόνο για απαντήσεις σε ερωτήσεις για την εισήγηση. Xώρος: Τα γραφεία μας Παναγοπούλου 5, πρώτος όροφος, 12244 Αιγάλεω. Η Παναγοπούλου είναι παράλληλη της Ιεράς Οδού, δίπλα στον ΑΒ.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Εκδόσεις Οξυγόνο.
Κατά την ημέρα και ώρα της ομιλίας και μόνο τότε ο χορηγός μας, οι εκδόσεις Οξυγόνο, θα προσφέρουν στους συμμετέχοντες τα βιβλία τους με σημαντικές εκπτώσεις εως και 80%. Τιμοκατάλογος στο τέλος αυτής της σελίδας.


Ψυχολογική υποστήριξη. Γραφείο ψυχολόγου σε Αιγάλεω και σε Χαλάνδρι. Για ραντεβού με ψυχολόγο καλέστε στο 211.221.67.47 (τηλεφωνικό κέντρο και για τα 2 γραφεία)

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή και μετάδοση έστω και μίας σελίδας του παρόντος site, κατά παράφραση ή διασκευή με οποιονδήποτε τρόπο (Ν 2121/93 άρθρ. 51). Η απαγόρευση αυτή ισχύει και για τις δημόσιες υπηρεσίες, βιβλιοθήκες, οργανισμούς, sites κ.λπ. (άρθ. 18). Οι παραβάτες διώκονται (άρθ. 13) και τους επιβάλλονται κατάσχεση, αστικές και ποινικές κυρώσεις σύμφωνα με το νόμο (άρθ. 64-66). Copyright 2003-2019 Νένα Γεωργιάδου ψυχολόγος, Χρήστος Νικολαΐδης webmaster. Ψυχολογική Υποστήριξη www.psixi.gr