Ψυχολογική Υποστήριξη

Τηλ.:211.221.67.47

w w w . p s i x i . g r

Νένα Γεωργιάδου

Ψυχολόγος - Συγγραφέας

ΑΡΧΙΚΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ SKYPE ΑΡΘΡΑ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΣΧΟΛΕΙΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Έχετε εταιρία; Αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση - ενημέρωση του προσωπικού σε θέματα εργασιακής ψυχολογίας

Έχετε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο; Αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση - ενημέρωση του προσωπικού, των γονέων αλλά και των μαθητών σε θέματα ψυχολογίας, εκπαίδευσης κ.λπ.

Η Νένα Γεωργιάδου είναι εισηγήτρια σε δεκάδες εκπαιδευτικά - επιμορφωτικά σεμινάρια με θέματα Ψυχολογίας, Ψυχολογία στην Α'βάθμια εκπαίδευση, Εργασιακή Ψυχολογία κ.ά.

Συγγραφέας πάνω από 20 βιβλίων, πολλά εκ των οποίων best sellers χειρίζεται τέλεια τον λόγο και με άριστη μεταδοτικότητα καταφέρνει όχι μόνο να επιμορφώσει αλλά και να ενθουσιάσει το κοινό της.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε την ομιλία, σεμινάριο στον δικό σας χώρο (σχολείο, Δημοτική επιχείρηση, Εργασιακός Χώρος κ.λπ.) για το θέμα που σας απασχολεί

ΕΧΕΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ;

Πάρε μας τηλέφωνο στο 211.221.67.47 για να κλείσεις ημερομηνία διαδραστικής αφήγησης θεραπευτικού Παραμυθιού. Θεραπευτικά παραμύθια με ή και χωρίς κατασκευές. Ειδικά παραμύθια χωρίς βία, γεμάτα μηνύματα. Παραμύθια που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά και θα σας ανεβάσουν στα μάτια των γονιών τους.Ψυχολογική υποστήριξη. Γραφείο ψυχολόγου σε Αιγάλεω και σε Χαλάνδρι. Για ραντεβού με ψυχολόγο καλέστε στο 211.221.67.47 (τηλεφωνικό κέντρο και για τα 2 γραφεία)

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή και μετάδοση έστω και μίας σελίδας του παρόντος site, κατά παράφραση ή διασκευή με οποιονδήποτε τρόπο (Ν 2121/93 άρθρ. 51). Η απαγόρευση αυτή ισχύει και για τις δημόσιες υπηρεσίες, βιβλιοθήκες, οργανισμούς, sites κ.λπ. (άρθ. 18). Οι παραβάτες διώκονται (άρθ. 13) και τους επιβάλλονται κατάσχεση, αστικές και ποινικές κυρώσεις σύμφωνα με το νόμο (άρθ. 64-66). Copyright 2003-2019 Νένα Γεωργιάδου ψυχολόγος, Χρήστος Νικολαΐδης webmaster. Ψυχολογική Υποστήριξη www.psixi.gr