Ψυχολογική Υποστήριξη

Τηλ.:211.221.67.47

w w w . p s i x i . g r

Νένα Γεωργιάδου

Ψυχολόγος - Συγγραφέας

ΑΡΧΙΚΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ SKYPE ΑΡΘΡΑ

Η Νένα Γεωργιάδου είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης της Σχολής Κοινωνικών Σπουδών και από το 2003 εργάζεται ως ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος με αριθμό 6276/18-9-03.


Από το 2004 συνεργάζεται με τις εκδόσεις Οξυγόνο (www.oxigono.gr) όπου εκδίδονται τα βιβλία της.


Είναι εισηγήτρια διαλέξεων και σεμιναρίων σε σχολεία, εκπαιδευτικούς και διάφορους φορείς.

Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Ψυχολόγων (www.psy.gr)


Από το 2016 είναι παραγωγός των ραδιοφωνικών εκπομπων: «Στο αυτί του δράκου» και «Ανάλυσε το» στο Pontos Radio και στο Icon Radio (www.iconradio.gr) .


Έχει ολοκληρώσι σεμινάριο Αφήγησης Παραμυθιού με τον Ταξιάρχη Μπεληγιάννη και τη Λίλη Λαμπρέλλη, καθώς τα παραμύθια και η αφήγηση παραμυθιών παίζουν σημαντικό ρόλο στην ψυχοθεραπεία παιδιών και ενηλίκων.


Είναι παντρεμένη με ένα παιδί και διατηρεί δυο γραφεία (Αιγάλεω – Χαλάνδρι).


Ψυχολογική υποστήριξη. Γραφείο ψυχολόγου σε Αιγάλεω και σε Χαλάνδρι. Για ραντεβού με ψυχολόγο καλέστε στο 211.221.67.47 (τηλεφωνικό κέντρο και για τα 2 γραφεία)

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή και μετάδοση έστω και μίας σελίδας του παρόντος site, κατά παράφραση ή διασκευή με οποιονδήποτε τρόπο (Ν 2121/93 άρθρ. 51). Η απαγόρευση αυτή ισχύει και για τις δημόσιες υπηρεσίες, βιβλιοθήκες, οργανισμούς, sites κ.λπ. (άρθ. 18). Οι παραβάτες διώκονται (άρθ. 13) και τους επιβάλλονται κατάσχεση, αστικές και ποινικές κυρώσεις σύμφωνα με το νόμο (άρθ. 64-66). Copyright 2003-2019 Νένα Γεωργιάδου ψυχολόγος, Χρήστος Νικολαΐδης webmaster. Ψυχολογική Υποστήριξη www.psixi.gr